Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž o nejlepší bramborový salát

30. 7. 2012

Ve dnech 27.07. - 28.07. 2012 proběhla na cvičáku soutěž o nejlepší bramborový salát. Soutěž vznikla zcela spontánně na základě diskuse předešlý víkend na téma kdo že vlastně dělá nejlepší bramborový salát. A tak, aby se předešlo zbytečným dohadům a negativním ruchům mezi členy ZKO Cheb, usnesli jsme se, že uspořádáme soutěž o nejlepší bramborový salát. Abychom akci dodali punc vážnosti a organizovanosti byla tato soutěž  na základě invence slečny Ing. Dominiky Divišové nazvána Cvičákový Bramsal 2012.

Výkony byly vskutku velmi vyrovnané, každý salát vynikal v něčem jiném. Nejdiskutovanějším byl však salát s názvem - "speciální letní edice" Lenky Vališové, který byl skutečně jedním z nejoriginálnějších soutěžních salátů a myslím, že autorka si s ním dala velkou práci. Zbylé týmy po vyhodnocení soutěže naléhaly a chtěly znát know-how a přesné složení salátu, ale Lenka vytrvala, a tak se ingredience nakonec nikdo nedověděl.

Hodnocení probíhalo na základě bodování na bodovací škále od 1 do 10 a hodnotilo se celkem 6 salátů. Vyhodnocení pak provedla Monika Turková, která soutěžícím rozdala tématické upomínkové diplomy:

1)  Dominika a Jirka - 1. místo

2)  Květa - 3. místo

3)  Ing. Jiří Nesládek a Věra Nesládková - 4. místo

4)  Píďa (Lenka Špringlová) a Roman - 5. místo

5)  Radek - 2. místo

6)  Beruška (Lenka Vališová) - 6. místo

Na prvním místě se umístil Jirka s Dominikou, hned v těsném závěsu za nimi Radek a na třetím místě se umístila Květa. Výhernímu týmu gratulujeme a příště se bude soutěžit o nejlepší RAJSKOU ! 

 

Pár fotek naleznete ZDE