Jdi na obsah Jdi na menu
 


2019 - 2020

25. 2. 2019

06.08.2020 -  ZKO Cheb gratuluje Lence Horákové ke složení zkoušky Spr 1 a Nikče Šverdíkové ke složení zkoušky IGP-V v Novém Strašecí. 

 

14.07.2020 - ZKO Cheb gratuluje člence Michaele Brauneisové ke složení zkoušky ZVV 1. 

 

11.07.2020 - proběhl v areálu ZKO po delší době Sranda závod, složený z několika vtipných disciplín. Fotky jsou dostupné na rajčeti ZKO Cheb. Gratulace k 1. místu Lence Horákové s Cubou, ke 2. místu L. Woldertové s Áďou a ke 3. místu pak Marušce Komárkové s Bossíkem. 

 

20.06.2020 - ZKO Cheb gratuluje člence Lence Woldertové s Adele ke složení zkoušky Strp 2 ve Svatavě. 

 

02.11.2019 - v sobotu naše ZKO pořádala tradiční, velmi oblíbený Chebský stopařský speciál, kterého se účastnili i někteří naši členové. Celkem jsme měli 22 závodících, z toho v kategorii ZM 4 závodníky, v ZVV 1 celkem 6 závodníků a v kategorii ZVV 2 pak 3 závodící. Nejobsazenější byla pak kategorie Speciál s devíti závodníky. V kategorii ZM reprezentovala náš klub Monika Švehlová s Greyem, kteří  se umístili na 2. místě a zároveň vyhráli nejlepší poslušnost závodů, kdy obdrželi 50 bodů z 50 možných. S Čokoládou se Monika umístila na 4. místě v kategorii ZVV 1.  Nikol Šverdíková s Charliem v kategorii ZM taktéž slavili úspěch, a to umístěním na krásném 3. místě.  Petra Trávníčková se Sidem pak náš klub reprezentovali v kategorii ZVV1 a umístili se na 5. místě, tak snad se příště bude dařit více. Zuzka Vaníčková s Berrim se umístili v téže kategorii na parádním 2. místě. V kategorii Speciál závodila L. Woldertová s Adele, které se o fous umístili na pěkném 2. místě. ZKO Cheb ještě jednou gratuluje všem svým členům, kteří se závodů byt jen účastnili, protože jen vylézt v ten den z postele bylo na medaili ! 

 

28.10.2019 - Gratulujeme členům ZKO Cheb ke složeným TARTovým zkouškám: Nikče Šverdíkové a Charliemu ke zkoušce ZMT, Monice Švehlové s Greyem a Františku Brožovi s Karim taktéž ke složení 3 oddílové ZMT, Petře Trávníčkové a Zuzce Vaníčkové ke složení stopařské speciálky, zkoušky SPT 1 a Lukáši Woldertovi s Kájou a Schegy ke složení obranářské speciálky, zkoušky OPT 1. 

 

19.10.2019 - Gratulujeme Lence Horákové s Cubou ke složení zkoušky BH-VT v Nejdku, Lukáši Woldertovi s Kájou ke složení téže zkoušky v Německu, Peťule Trávníčkové a Sidovi ke zkoušce Stpr 2, kterou skládali ve Svatavě, Monice Švehlové s Čokoládkou ke stopařské zkoušce Fpr 2 taktéž ve Svatavě, Zuzce Vaníčkové s Berrim ke zkoušce Stpr 1 a Lence Woldertové s Áďou ke zkoušce ZM.

 

13.10.2019 - Gratulujeme Lukáši Woldertovi se Schegy ke složení obranářské zkoušky Spr 1.

 

06.10. 2019- ZKO Cheb v neděli pořádal zkoušky dle MZŘ a NZŘ. Zkoušky byly téměř zcela zaplněny (12 účastníků). Všichni členové klubu byli úspěšní, a tak touto cestou gratulujeme:

Marušce Komárkové s Bossem k jejich premiéře a složení zkoušky ZZO, Monice Švehlové s Greyem ke složení zkoušky ZM a s Čokoládou ke složení IBGH1, Nikče Šverdíkové s Charliem ke složení zkoušky mistrů "ZM", Zuzce Vaníčkové s Berym ke složení stopařské zkoušky Fpr 2, Petře Trávníčkové se Sidem ke stopařské speciálce dle NZŘ, a to zkoušce ZPS 1, Radku Horákovi s Ferrim ke zkoušce vyhledávání předmětů - Stpr 2, Lence Woldertové s Áďou ke stopařscé speciálce dle IGP, zkoušce IFH1, a Lukáši Woldertovi se Schegy ke složení vrcholové zkoušky IFH2. 

 

22.09. 2019- ZKO Cheb gratuluje Radku Horákovi s Ferrim k 1. místu v Nejdeckém podzimním závodě v kategorii ZVV 1.  Zároveň se další část našeho gangu účastnila 1. ročníku Experience run v Lomnici u Sokolova, a to ve složení Lukáš Woldert se Schegy, Maruška Komárková s Bosíkem, Lenka Horáková s Kubou, Petra Trávníčková se Sidem, Nikol Šverdíková s Charliem, Lukáš Měchura s Letty a Lenka Woldertová s Adele. Šlo vskutku o početnou výpravu, uvidíme, kdo se bude příští rok účastnit závodu Hard Dog Race :) 

 

21.09. 2019- klub gratuluje Monice Švehlové s Čokoládkou ke složení stopařské zkoušky FPR 1.  

 

24.08. 2019- ZKO Cheb gratuluje Michaele Brauneisové, která s Athosem na LVT složil svoji první zkoušku BH-VT. 

 

15.08. 2019- ZKO Cheb gratuluje členům Petře Trávníčkové  se Sidem ke složení stopařské zkoušky IFH-V a Radku Horákovi s Ferrim ke složení zkoušky ZVV1 v Novém Strašecí.  

 

05.05.2019- ZKO Cheb děkuje za příkladnou reprezentaci klubu Lukáši Woldertovi se Schegy, kteří se ve dnech 03.05. - 05.05. účastnili XVIII. Mistrovství republiky obranářských psů pod hlavičkou SKS TART a obsadili úžasné 8. místo z 16 ! Na nezkušenost je toto obrovský úspěch. Zároveň gratuluje svým členkám Petře Trávníčkové se Sidem ke složení speciálky STPR 1 za plný počet bodů a Nikče Šverdíkové s Charliem ke složení téže zkoušky v ZKO Svatava. 

 

schegy-foto.jpg

 

01.05.2019- ZKO Cheb děkuje za reprezentaci klubu a gratuluje členům Lukáši Měchurovi s Letty ke 2. místu v kategorii ZPU-1 na závodech v Novém Strašecí a Monice Švehlové k 1. místu s Čokoládou v kategorii ZOP a tím pádem i ke složení vyjmenovaných zkoušek.  

 

lukas.jpg                   monika.jpg

 

21.04.2019-  se konaly v prostorách ZKO Cheb zkoušky, které byly 100 % úspěšné. Gratulujeme všem členům ke složení zkoušky, na kterou tak dřeli  :) 

Monika Švehlová a Grey IBGH -1, Čokoláda BH-VT

Lukáš Měchura a Letty UPR 1 a následně o týden později na jiném ZKO UPR 2

Petra Trávníčková se Sidem - FPR 3

Radek Horák (Lenka Horáková) s Ferrim - Stpr 1

Nikol Šverdíková a Charlie IBGH-1

Lenka Woldertová s Aďuš IFH-V

 

 

07.04.2019- ZKO Cheb děkuje za reprezentaci klubu a gratuluje členům Jiřímu Nesládkovi s Dustym ke složení stopařské speciálky IGP FH 1 a Lukáši Měchurovi s Letty ke složení stopařské zkoušky Fpr 3. 

 

16.02.2019 - ZKO Cheb děkuje za reprezentaci klubu našim dvěma členům Radku Horákovi s Ferrim a Lukáši Woldertovi se Schegy, kteří se umístili na 16. a 17. místě v tradičním obranářském závodě "Statečné psí srdce", které se každoročně koná v Blovicích. Snad se do příštího závodu podaří vyladit chybičky a umístění se zase o něco zlepší.